csrf
SAM vrijwilligerscentrale logo
SAM vrijwilligerscentrale

Vrijwilliger Ipse de Bruggen

Hoi, ik ben Iris en ik woon bij Ipse de Bruggen. Ik kom even bij je aankloppen, want ik en een heleboel andere bewoners hebben jouw hulp nodig. We hebben allemaal een verstandelijke beperking, maar wel op onze eigen unieke manier. Van jong tot oud, we zijn hier allemaal vertegenwoordigd. We kunnen en willen van alles, maar we hebben gewoon wat extra ondersteuning nodig. Ben jij degene die ons een handje wil helpen? Wie zijn wij Wij zijn Ipse de Bruggen, een grote zorgorganisatie in de gehandicaptenzorg met diverse locaties door heel Zuid-Holland. We hebben 3 grote landgoederen, vergelijkbaar met een Centre Parcs of Landal Park. Deze landgoederen zijn van alle gemakken voorzien, waar elke cliënt gebruik van kan maken. Naast de landgoederen hebben we ook diverse (buiten)locaties waar cliënten extra hulp, leuke activiteiten en gezellige uitstapjes kunnen gebruiken. Wil jij in je vrije tijd echt van betekenis zijn en een glimlach toveren op iemands gezicht? Gegarandeerd dat jij die lach ook krijgt. Jij bent nodig! Jouw baan als vrijwilliger De keuze ligt bij jou! Je hebt de mogelijkheid om aan de slag te gaan als: Activiteitenvrijwilliger Bezoekvrijwilliger Hobbyvrijwilliger Fietsvrijwilliger Wandelvrijwilliger Zwemvrijwilliger Maatje vrijwilliger Muziekvrijwilliger Heb jij nog leuke ideeën voor activiteiten die je samen met één (of meerdere) van onze cliënten wilt doen op het terrein? Top, wij staan open om samen naar de ideeën te kijken. Jouw profiel Je bent sociaal, gezellig en hebt humor. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Wat wij bieden Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. We zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (onkosten kunnen in overleg). Je kunt via onze eigen leeromgeving diverse trainingen en cursussen volgen. We zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En je zult dankbare gezichten zien, omdat jouw hulp meer mogelijk maakt. Voor informatie kun je contact opnemen met Caroline Groeneveld [e-mailadres verborgen] [telefoonnummer verborgen]

Lees meer

structureel

Bodegraven-Zuid: Broekvelden-Zuidoost

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek

Beschrijving

Hoi, ik ben Iris en ik woon bij Ipse de Bruggen. Ik kom even bij je aankloppen, want ik en een heleboel andere bewoners hebben jouw hulp nodig. We hebben allemaal een verstandelijke beperking, maar wel op onze eigen unieke manier. Van jong tot oud, we zijn hier allemaal vertegenwoordigd. We kunnen en willen van alles, maar we hebben gewoon wat extra ondersteuning nodig. Ben jij degene die ons een handje wil helpen?
Wie zijn wij
Wij zijn Ipse de Bruggen, een grote zorgorganisatie in de gehandicaptenzorg met diverse locaties door heel Zuid-Holland. We hebben 3 grote landgoederen, vergelijkbaar met een Centre Parcs of Landal Park. Deze landgoederen zijn van alle gemakken voorzien, waar elke cliënt gebruik van kan maken. Naast de landgoederen hebben we ook diverse (buiten)locaties waar cliënten extra hulp, leuke activiteiten en gezellige uitstapjes kunnen gebruiken. Wil jij in je vrije tijd echt van betekenis zijn en een glimlach toveren op iemands gezicht? Gegarandeerd dat jij die lach ook krijgt. Jij bent nodig!

Jouw baan als vrijwilliger
De keuze ligt bij jou! Je hebt de mogelijkheid om aan de slag te gaan als:

Activiteitenvrijwilliger
Bezoekvrijwilliger
Hobbyvrijwilliger
Fietsvrijwilliger
Wandelvrijwilliger
Zwemvrijwilliger
Maatje vrijwilliger
Muziekvrijwilliger
Heb jij nog leuke ideeën voor activiteiten die je samen met één (of meerdere) van onze cliënten wilt doen op het terrein? Top, wij staan open om samen naar de ideeën te kijken.

Jouw profiel
Je bent sociaal, gezellig en hebt humor.
Je hebt affiniteit met de doelgroep.
Wat wij bieden
Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. We zorgen goed voor onze vrijwilligers:

Je wordt enthousiast ingewerkt.
Je kunt je reiskosten declareren (onkosten kunnen in overleg).
Je kunt via onze eigen leeromgeving diverse trainingen en cursussen volgen.
We zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
En je zult dankbare gezichten zien, omdat jouw hulp meer mogelijk maakt.

Voor informatie kun je contact opnemen met
Caroline Groeneveld
[e-mailadres verborgen]
[telefoonnummer verborgen]

Praktische informatie

Maandelijks 1 tot 4 uur

Locatie

Bodegraven-Zuid: Broekvelden-Zuidoost

Impact

Voor wie

Mensen die begeleid worden/wonen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Maatje, buddy & gezelschap
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Ipse de Bruggen

Zwem vrijwilliger  (IP08698)
Bodegraven-Reeuwijk

Zwem vrijwilliger (IP08698)

Maandelijks · 2 tot 3 uur
Ipse de Bruggen

Ik ga graag zwemmen maar vind het veel te spannend alleen, zwem jij met me mee? Wie zijn wij Op Zwaluw wonen volwassenen met een verstandelijke beperking en soms ook een vorm van autisme, motorische problemen of gehoorproblemen. Jouw baan als [zwem vrijwilliger Onze cliënt wil 1 of 2x per maand zwemmen in het zwembad in Alphen aan den Rijn. Onze cliënt is een autistische man en moet erg aan een nieuwe persoon wennen. Hij kan zwemmen maar de vrijwilliger moet wel met hem mee het water in. Aan- en uitkleden kan hij zelfstandig. Het zwemmen duurt meestal totaal een uurtje. De cliënt moet opgehaald en terug gebracht worden dus als vrijwilliger moet je wel vervoer hebben. Jouw profiel Je bent bereid om de cliënt te leren begrijpen. Je komt je afspraken na. Je bent in het bezit van een rijbewijs, auto en inzittenden verzekering. Wat wij bieden Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Vrijwilliger Zwemmen (9034)
Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk

Vrijwilliger Zwemmen (9034)

Wekelijks · 2 tot 3 uur
Ipse de Bruggen

Als vrijwilliger heeft jouw aanwezigheid een positieve invloed op het leven van anderen. Het werk is uitdagend, soms ontroerend, maar bovenal bevredigend, omdat je weet dat je een verschil maakt door er simpelweg te zijn voor de cliënt. Wie zijn wij Ipse de Bruggen biedt zorg voor verstandelijk- en meervoudig gehandicapten. Wij staan voor een goed leven van onze cliënten. Zij zijn zelf de baas over hun leven. Wij leren ze zoveel mogelijk zelf te doen. Wat ze zelf kunnen, samen met familie en vrienden, doen ze ook zelf. Bij Ipse de Bruggen gaat het om de cliënt, de familie, vrienden en begeleiders. Samen regelen en samen beslissen zijn uitgangspunten waar wij in geloven. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen deze doelen worden behaald! Jouw functie als vrijwilliger Als zwemvrijwilliger bij een cliënt met een verstandelijke beperking vervul je een rol die niet alleen gericht is op lichamelijke activiteit, maar ook op plezier, comfort en zelfvertrouwen in het water. Je bent als vrijwilliger altijd in een groep waarbij deskundige begeleiding aanwezig is. De eerste uitdaging begint vaak buiten het zwembad, met het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt. Jouw rol is niet alleen begeleiden in het water, maar ook het bieden van geruststelling en aanmoediging. In het zwembad zelf draait het niet alleen om zwemvaardigheden, maar ook om het genieten van de wateromgeving. Activiteiten kunnen variëren van eenvoudig spetteren en drijven tot het aanleren van basiszwemtechnieken. Elke sessie is afgestemd op de individuele mogelijkheden en comfortniveaus van de cliënt. Als zwemvrijwilliger is het van groot belang om de communicatie aan te passen aan de behoeften van de cliënt, rekening houdend met mogelijke uitdagingen in spraak of begrip. Duidelijke instructies, positieve bekrachtiging en geduld zijn sleutelwoorden tijdens de zwemsessies. In het algemeen is het werk van een zwemvrijwilliger bij een cliënt met een verstandelijke beperking een boeiende en lonende ervaring. Het bevordert niet alleen fysieke gezondheid, maar draagt ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van de cliënt. Het is een kans om een positieve impact te hebben door middel van een activiteit die niet alleen leuk is, maar ook tal van voordelen biedt voor het welzijn van de cliënt. Je kunt rekenen op een goede inwerkperiode en professionele begeleiding. Wat wij bieden Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is. Ipse de Bruggen heeft voor iedere vrijwilliger een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering afgesloten. Voor meer informatie neem contact op met Caroline (coördinator vrijwilligerswerk)

Bezoekvriend/Maatje voor Mitchell (9756)
Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk

Bezoekvriend/Maatje voor Mitchell (9756)

Maandelijks · 2 tot 6 uur
Ipse de Bruggen

Wie ben ik: Hoi, ik ben Mitchell, ik ben 32 jaar en heb een licht verstandelijke beperking. Ik woon op Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Dit is een instelling waar nog meer mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Ik ben op zoek naar een bezoekvriend/maatje om af en toe leuke dingen te doen samen. Ik ben sportief. Soms alleen een luisterend oor vind ik ook heel fijn. Samen een wandeling maken, een kopje koffiedrinken, een boodschap doen of iets anders wat jij en ik beiden leuk vinden. Jouw profiel: Je: vindt het leuk om de cliënt beter te leren kennen en een band op te bouwen, om samen gezellige uitstapjes te maken; bent sociaal, gezellig en hebt humor; kunt na een inwerkperiode zelfstandig met de cliënt op pad; staat open voor nieuwe dingen en wil nieuwe dingen leren; geeft zelf aan wanneer je ondersteuning nodig hebt van de begeleiding. Wat wij bieden Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is. Informatie Voor informatie kun je contact opnemen met begeleider Carola Verburg, tel: [telefoonnummer verborgen]/34 of Caroline Groeneveld, vrijwilligersconsulente [telefoonnummer verborgen]

Anderen bekeken ook

Werk je graag met kinderen en ouders?
Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Krimpenerwaard

Werk je graag met kinderen en ouders?

Wekelijks · 1 tot 4 uur
Humanitas Midden-Holland

Introductie De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Deze hulp is gratis en altijd in de buurt. Humanitas Midden-Holland is een afdeling van Humanitas Nederland en is werkzaam in de gemeenten Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpenerwaard. De afdeling telt zo’n 160 vrijwilligers, die hulp bieden op het gebied van financiën, eenzaamheid, laaggeletterdheid, inburgering en begeleiding bij omgangsregelingen (BOR). Humanitas BOR richt zich specifiek op het begeleiden van gescheiden ouders bij het tot stand brengen van een omgangsregeling met hun kind(eren). Het belang van het kind staat daarbij voorop; hoe sneller een goed werkende omgangsregeling tot stand komt, hoe sneller kinderen een plek tussen hun gescheiden ouders kunnen vinden. De begeleiding vindt plaats door gemotiveerde en getrainde vrijwilligers. De ondersteuning duurt in principe 3 tot 6 maanden, daarna hebben ouders samen een regeling getroffen. Om deze begeleiding te kunnen geven is Humanitas Midden-Holland is op zoek naar BOR vrijwilligers. Functieomschrijving: als BOR vrijwilliger: • Ondersteun je gescheiden ouders bij de uitvoering van de omgangsregeling. • Stel je het belang van het kind voorop. • Zorg je voor een positieve en ontspannen sfeer waarin kind en ouders zich vrij voelen bij elkaar. • Bied je, indien gewenst, praktische hulp aan gescheiden ouders. Ben jij één van onze nieuwe vrijwilligers? • Je hebt ervaring met het werken met kinderen? • Je hebt een hart voor kinderen? • Je bent stressbestendig? • Je kunt een neutrale houding innemen tussen ouders? • Je hebt levenservaring? • Je kunt goed luisteren en hebt belangstelling voor anderen? • Je bent 3 uur per week of per 14 dagen beschikbaar • Je bent bereid deel te nemen aan trainingen. • Een auto is gemakkelijk, maar niet noodzakelijk. Wat krijg je er voor terug? • Uitdagend, leuk en interessant werk. • Een voorbereidende training. • Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. • Geregeld contact met collega-vrijwilligers met wie je ervaringen kunt uitwisselen. • Interessante themabijeenkomsten. • Reiskostenvergoeding. • Goede verzekering tegen schade en ongevallen. Ben je geïnteresseerd? Laat dan wat van je horen. Stuur een berichtje met cv via de mail. Heb je eerst nog een vraag? Stuur dan gerust een bericht aan de coördinator van BOR Midden-Holland: Grethe. Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Uw reactie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

DigiTaal team bibliotheek zoekt vrijwilligers
Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen

DigiTaal team bibliotheek zoekt vrijwilligers

Project · 2 tot 4 uur in totaal
Bibliotheek De Groene Venen

Heb je kennis van computers en het internet en vind je het leuk om mensen meer te leren over de digitale wereld? Dan is dit wellicht iets voor jou! Docent en/of assistent bij onze cursussen. De Bibliotheek organiseert les vanaf de beginnerscursus Klik&Tik tot de Windows cursus, lessen voor de verschillende smartphones, fotos verwerken en beheren, Ipad, Word en Excel, een greep in de mogelijkheden. Het zijn losse projecten van steeds 3 of 4 weken op dezelfde dag. Van 1 op 1 coaching tot groepjes van max. 10 deelnemers. Voor meer informatie en kennismaken vul je op onze website het formulier in en wij nemen contact met je op. [website verborgen]

Vrijwilliger Zwemmen (9034)
Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk

Vrijwilliger Zwemmen (9034)

Wekelijks · 2 tot 3 uur
Ipse de Bruggen

Als vrijwilliger heeft jouw aanwezigheid een positieve invloed op het leven van anderen. Het werk is uitdagend, soms ontroerend, maar bovenal bevredigend, omdat je weet dat je een verschil maakt door er simpelweg te zijn voor de cliënt. Wie zijn wij Ipse de Bruggen biedt zorg voor verstandelijk- en meervoudig gehandicapten. Wij staan voor een goed leven van onze cliënten. Zij zijn zelf de baas over hun leven. Wij leren ze zoveel mogelijk zelf te doen. Wat ze zelf kunnen, samen met familie en vrienden, doen ze ook zelf. Bij Ipse de Bruggen gaat het om de cliënt, de familie, vrienden en begeleiders. Samen regelen en samen beslissen zijn uitgangspunten waar wij in geloven. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen deze doelen worden behaald! Jouw functie als vrijwilliger Als zwemvrijwilliger bij een cliënt met een verstandelijke beperking vervul je een rol die niet alleen gericht is op lichamelijke activiteit, maar ook op plezier, comfort en zelfvertrouwen in het water. Je bent als vrijwilliger altijd in een groep waarbij deskundige begeleiding aanwezig is. De eerste uitdaging begint vaak buiten het zwembad, met het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt. Jouw rol is niet alleen begeleiden in het water, maar ook het bieden van geruststelling en aanmoediging. In het zwembad zelf draait het niet alleen om zwemvaardigheden, maar ook om het genieten van de wateromgeving. Activiteiten kunnen variëren van eenvoudig spetteren en drijven tot het aanleren van basiszwemtechnieken. Elke sessie is afgestemd op de individuele mogelijkheden en comfortniveaus van de cliënt. Als zwemvrijwilliger is het van groot belang om de communicatie aan te passen aan de behoeften van de cliënt, rekening houdend met mogelijke uitdagingen in spraak of begrip. Duidelijke instructies, positieve bekrachtiging en geduld zijn sleutelwoorden tijdens de zwemsessies. In het algemeen is het werk van een zwemvrijwilliger bij een cliënt met een verstandelijke beperking een boeiende en lonende ervaring. Het bevordert niet alleen fysieke gezondheid, maar draagt ook bij aan de emotionele en sociale ontwikkeling van de cliënt. Het is een kans om een positieve impact te hebben door middel van een activiteit die niet alleen leuk is, maar ook tal van voordelen biedt voor het welzijn van de cliënt. Je kunt rekenen op een goede inwerkperiode en professionele begeleiding. Wat wij bieden Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is. Ipse de Bruggen heeft voor iedere vrijwilliger een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering afgesloten. Voor meer informatie neem contact op met Caroline (coördinator vrijwilligerswerk)

Lid Programmaraad Huis van Alles R'dorp
Bodegraven-Reeuwijk

Lid Programmaraad Huis van Alles R'dorp

Maandelijks · 2 tot 4 uur
SAM Welzijn

Ben jij het nieuwe lid met frisse ideeën van de Programmaraad Huis van Alles in Reeuwijk-dorp? Dorpshuis ‘de Kaag’ biedt op dinsdag en woensdag plek aan het ‘Huis van Alles’. Op deze 2 dagen is het de plek in het dorp waar inwoners, vrijwilligers en professionals kunnen samenkomen. De agenda staat op dinsdag en woensdag vol met leuke activiteiten. Het Huis van Alles wordt gerund door de programmaraad. Deze groep vrijwilligers is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Huis van Alles. We zitten te springen om iemand met een frisse blik, affiniteit met communicatie, die het leuk vindt om ons te helpen en met ons mee te denken hoe we het Huis van Alles nog leuker kunnen maken dan het nu al is. We vergaderen ongeveer 1 keer per kwartaal 1,5 uur. Meer informatie? Stuur dan een bericht.

HOH Rijnleven zoekt wandelvrijwilligers
Bodegraven-Reeuwijk

HOH Rijnleven zoekt wandelvrijwilligers

Wekelijks · 1 tot 3 uur
Het Oudenhuis Rijnleven

Wij zoeken een tweede vrijwilliger die graag wandelt en daarbij iemand in een rolstoel kan/wil duwen, zodat meer bewoners vaker naar buiten kunnen en genieten van frisse lucht. Omdat de activiteit weersafhankelijk is, kunnen afspraken met de bewoner zelf gemaakt worden. Het hoeft dus niet op vaste tijd. Jij kunt het verschil maken voor bewoners, die , geen kinderen (in de buurt) hebben, of kinderen die hier fysiek toe in staat zijn.

Vrijwilligers Brugklasmaatjes
Bodegraven-Reeuwijk

Vrijwilligers Brugklasmaatjes

Wekelijks · 1 tot 2 uur
SAM Welzijn

Vrijwilligers gezocht voor de Brugklasmaatjes (Groep 8’ers die naar de brugklas gaan) Binnen Brugklasmaatjes (voorheen School is Cool) worden jongeren en hun ouders/verzorgers begeleid met de overgang van de basisschool naar de middelbare school. Dit project bestaat uit 2 onderdelen. - Individuele begeleiding door een mentor. - Huiswerkklas. De doelstelling is dat het kind met hulp van het gezin en school daarna zelfstandig verder kan. Mentorbegeleiding Jongeren worden aan het eind van de basisschool/ begin van de middelbare school gekoppeld aan een mentor. De mentor en het kind ontmoeten elkaar 1 keer per week ongeveer 1,5 uur. Het kind wordt geholpen met het leren, leren plannen en schoolwerk. Ook wordt er veel aandacht besteed aan hoe het met het kind gaat. De mentor ondersteunt waar nodig de ouders/verzorger en gaat soms mee naar informatiebijeenkomsten/mentorgesprekken op school en werkt als een “vertaler” tussen school en thuis. De mentor volgt het kind en het gezin tot dat die ‘geland’ is op de middelbare school. Dit duurt meestal 1 tot 2 jaar. Huiswerkklas De huiswerklas vindt 1 keer per week plaats. De leerlingen kunnen 1,5 uur per week komen om hulp te krijgen met huiswerk, het plannen van schoolwerk, leren leren, etc. De klas vindt plaats op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur in het Huis van Alles, Vromade 1 in Bodegraven. Zoek jij vrijwilligerswerk en wil je … * Jongeren in de start op de middelbare school ondersteunen * helpen met huiswerk, horizonverbreding en het ontwikkelen van sociale vaardigheden * je 1,5 uur per week beschikbaar stellen Dan is de Brugklasmaatjes iets voor jou! We bieden je een gezellig team en organiseren relevante trainingen. Interesse? Stuur een bericht naar Agnes Brandtzaeg Coördinator Brugklasmaatjes [e-mailadres verborgen] of 06 – 17088202 We horen graag van je!

Bezoekvriend/Maatje voor Mitchell (9756)
Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk

Bezoekvriend/Maatje voor Mitchell (9756)

Maandelijks · 2 tot 6 uur
Ipse de Bruggen

Wie ben ik: Hoi, ik ben Mitchell, ik ben 32 jaar en heb een licht verstandelijke beperking. Ik woon op Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Dit is een instelling waar nog meer mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken. Ik ben op zoek naar een bezoekvriend/maatje om af en toe leuke dingen te doen samen. Ik ben sportief. Soms alleen een luisterend oor vind ik ook heel fijn. Samen een wandeling maken, een kopje koffiedrinken, een boodschap doen of iets anders wat jij en ik beiden leuk vinden. Jouw profiel: Je: vindt het leuk om de cliënt beter te leren kennen en een band op te bouwen, om samen gezellige uitstapjes te maken; bent sociaal, gezellig en hebt humor; kunt na een inwerkperiode zelfstandig met de cliënt op pad; staat open voor nieuwe dingen en wil nieuwe dingen leren; geeft zelf aan wanneer je ondersteuning nodig hebt van de begeleiding. Wat wij bieden Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden. Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers: Je wordt enthousiast ingewerkt. Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten). Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s. Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje. En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is. Informatie Voor informatie kun je contact opnemen met begeleider Carola Verburg, tel: [telefoonnummer verborgen]/34 of Caroline Groeneveld, vrijwilligersconsulente [telefoonnummer verborgen]