csrf
SAM vrijwilligerscentrale logo
SAM vrijwilligerscentrale

Wie kan ons helpen met vervoer van deelnemers

Goedendag, Door de toenemende vraag van zorg zijn we op zoek naar voor vervoersvrijwilligers. Onze deelnemers komen van 9.15/9.30 uur tot 15.30 uur naar onze dagbesteding. Deelnemers komen vooral uit Bodegraven en omgeving. Staat u er voor open voor om deelnemers (veelal ouderen met beginnende dementie) op te halen en evt. thuis te brengen? Dagen en tijden kunnen in overleg en uiteraard tegen een redelijke km vergoeding. Wij horen graag van u als u wat voor ons kan betekenen! Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Lennart Zorgboerderij Wierickerstee

Lees meer

structureel

Driebruggen: Hoogeind

Vervoer & transport
Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching

Beschrijving

Goedendag,

Door de toenemende vraag van zorg zijn we op zoek naar voor vervoersvrijwilligers. Onze deelnemers komen van 9.15/9.30 uur tot 15.30 uur naar onze dagbesteding.
Deelnemers komen vooral uit Bodegraven en omgeving.
Staat u er voor open voor om deelnemers (veelal ouderen met beginnende dementie) op te halen en evt. thuis te brengen? Dagen en tijden kunnen in overleg en uiteraard tegen een redelijke km vergoeding.
Wij horen graag van u als u wat voor ons kan betekenen!

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lennart
Zorgboerderij Wierickerstee

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 2 uur

Locatie

Driebruggen: Hoogeind

Impact

Voor wie

Mantelzorgers

Mensen die begeleid worden/wonen

Ouderen

Impactgebied

Sociaal & welzijn
Zorg

Categorie

Vervoer & transport
Activiteitenbegeleiding
Begeleiding & coaching
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen

DigiTaal team bibliotheek zoekt vrijwilligers

Bibliotheek De Groene Venen

Heb je kennis van computers en het internet en vind je het leuk om mensen meer te leren over de digitale wereld? Dan is dit wellicht iets voor jou! Docent en/of assistent bij onze cursussen. De Bibliotheek organiseert les vanaf de beginnerscursus Klik&Tik tot de Windows cursus, lessen voor de verschillende smartphones, fotos verwerken en beheren, Ipad, Word en Excel, een greep in de mogelijkheden. Het zijn losse projecten van steeds 3 of 4 weken op dezelfde dag. Van 1 op 1 coaching tot groepjes van max. 10 deelnemers. Voor meer informatie en kennismaken vul je op onze website het formulier in en wij nemen contact met je op. https://www.bibliotheekdegroenevenen.nl/organisatie/vrijwilligers/digitale-vrijwilligers.html

Project
Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen

Beweeggroep ouderen

Sport en Welzijn Bodegraven Reeuwijk

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die op een toegankelijke manier een groep senioren willen begeleiden bij een beweegles. Deze lessen worden gegeven binnen een gezellige beweeggroep. Je hebt de vrijheid om de inhoud van de lessen naar eigen inzicht en expertise in te vullen, met de mogelijkheid tot begeleiding. Het hoofddoel is om samen te bewegen en sociaal contact te bevorderen onder de deelnemers. Na de les is er vaak gelegenheid om na te praten met een kopje koffie of thee. Wij zoeken iemand die een beweegles van 30 tot 60 minuten wil geven. Ervaring is niet vereist, want je kunt ondersteuning krijgen van de huidige lesgeefster, die binnenkort met pensioen gaat. of vanuit de buurtsportcoach van Sport en Welzijn Bodegraven - Reeuwijk.

Structureel
Jongeren
Bodegraven-Reeuwijk

Taalcoach gezocht voor jonge vrouw + vader

SAM Welzijn

Wil jij het verschil maken als taalcoach? Voor een jonge vrouw en haar vader zoekt SAM een taalcoach uit Driebruggen. Mevrouw, begin 30, heeft een masterdiploma en is gek op taal. Ze heeft veel zin om de Nederlandse taal en cultuur goed te leren kennen. In het land van herkomst was de docent en directeur op school. Nu probeert ze hier haar toekomst op te bouwen , zoekt ze contact met dorpsbewoners en gaat ze naar de taalschool in Gouda. Meneer, half 60, staat nog aan het begin met het leren van de Nederlandse taal. Gezien zijn leeftijd kan dit voor hem best een uitdaging worden. Maar meneer doet graag zijn best! Sinds kort wonen zij in Driebruggen. Wil jij meneer of mevrouw helpen? Neem dan contact op met de taalcoachcoördinator van SAM Welzijn via een bericht. Aangezien de niveaus erg verschillend zijn, is samen oefenen niet handig. Wil jij beide deelnemers helpen? Hou dan rekening met een uurtje extra in de week.

Structureel
Jongeren